About Litozin®

  • Start
  • NYPONKAPSLAR FÖR LEDERNA

Litomoves nyponkapslar innehåller nypon som bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Litomove har vidareutvecklats till ett kärnfritt nyponpulver med Rosenoider®.

Nyponprodukter från Litomove

Litomoves pulver och kapslar består av nyponpulver från strandnypon av arten Rosa Canina L. Det är vilt växande nypon från södra Chile – allt har skett på naturens egna villkor. Bären handplockas, skördas och bearbetas i en skonsam process för att bevara nyponets egenskaper. Slutförädlingen av pulvret sker i en specialiserad patentsökt produktionsanläggning i Sverige.

Litomove har vidareutvecklats till ett kärnfritt nyponpulver vilket har gjort Litomove till en mer användarvänlig produkt. Nu endast tre kapslar eller 2,5g pulver per dag.

 

Kapslar eller pulver?

För att passa just din livsstil finns Litomove i två olika former, som kapslar och som pulver. Om du föredrar att exempelvis blanda nyponpulvret i din morgonmüsli, gröt eller juice väljer du pulver med dosmått. Du kan också blanda nyponpulvret med juice eller smoothie. Pulvret är lättare att blanda ut i en någoLit mer trögflytande dryck.

Gör det som passar dig bäst och vad som är godast, undvik dock att värma upp pulvret över 40 grader. Vid stark uppvärmning bryts vitamin C ner. För mer inspiration, se våra recept.  Om du tycker det är enklare att äta nyponkapslar väljer du Litomoves kapslar.

 

Nyponpulver och C-vitamin

  • Nyponpulver bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder
  • C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion
  • C-vitamin bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress

Rekommenderad daglig dos för vuxna:

  • 3 kapslar dagligen
  • Sväljes med vatten, eller dela kapseln och strö över maten. Bör tas i samband med måltid. Rekommenderad dagsdos ska inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för små barn.

Innehåll för 3 kapslar

  • Nyponpulver 2250 mg
  • Vitamin C 80 mg (100% av rekommenderat dagligt intag)

Ingredienser

Strandnyponpulver (Rosa canina L.) varav 4 % rosenoider (vitamin C (natrium-L- askorbat), flavonoider, karotener, triterpensyror, galaktolipider), gelatin (i kapselskalet, från nötkreatur).

Innehåll per burk:

Kosttillskott. 100 kapslar. Nettovikt 90 g.

 
Your goods are now in the shopping basket. To receive a discount you need to be logged in as a member
Log in and Become a Member